IOT LIVE SHOW

Kiállítás és konferencia

Helyszín: UP Rendezvénytér

2022. május 25-26.

AxxonSoft Hungary Kft.

Megoldás neve:

Munkaidőnyilvántartás és beléptetésvezérlés - arcfelismeréssel

Megoldás célja:

Az AxxonSoft AxxonONE (alapvetően videómegfigyelő) rendszere képes arra, hogy a munkaidőnyilvántartást arcfelismerés alapon teljesen automatizáltan kezelje. Adatbázisban tárolja a be-, és kilépési adatokat, akár másodperc pontosan lekérhető a ténylegesen a munkaterületen/munkahelyen töltött idő. Adatai közvetlenül bérszámfejtő alkalmazásba tölthetők.
Nem téveszthető meg munkatársnak átadott belépőkártyával, biztonsági őrrel való összejátszással vagy akár életnagyságú fényképes belépéssel sem.
A rendszer megfelelő dokumentációval, munkaszerződésben foglalt kötelezettséggel GDPR kompatibilisan lehet bevezetni.

Működés:

A be-, és kilépési pontoknál telepített kamerák arcfelismeréssel azonosítják a munkatársakat, az adatokat PosgreSQL adatbázisba mentik időbélyegzővel, melyek megfelelő adatbáziskapcsolattal, vagy egy SQL view segítségével köztes adatbázisba feltöltéssel tölthetők be bérszámfejtő programba.
Kiegészíthető beléptetés vezérléssel, ami figyeli a munkabeosztást és az adott munkaterületre/irodába/gyártó üzembe csak az aznapra oda beosztott munkatársakat engedi be, ettől eltérő belépési kísérletnél riasztást ad a megfelelő személynek, aki eldöntheti, hogy a belépést engedélyezi-e, vagy nem. Ez alkalmazható földrajzilag egymástól elkülönülő telephelyek esetében is, ami a helyi beléptetést végző plusz munkaerőt kiválthatja.

Célcsoport:

Építőipari cégek (nem csak saját, hanem alvállalkozói állomány is kezelhető).
Gyártó üzemek (különálló gyártóegységek kezelése, jogosultsági szintek figyelembevétele).
Irodaépületek (amennyiben egy tulajdonban van, úgy egy rendszer, amennyiben egy, vagy több szint tartozik egy céghez, úgy ezek külön kezelése).
Agrár telepek (akár egymástól távol lévő telepek is)
Logisztikai telepek
Raktárépületek

Üzleti modell:

Az AxxonSoft a rendszer gyártója, csak integrátor partneren keresztül értékesíti megoldásait. Amennyiben a végfelhasználó nem rendelkezik ilyen partnercéggel, úgy az általunk már minősített cégek közül javaslunk egyet az implementálásra.
Lehetőség van ingyenes demó rendszerre, melyet teljes funkcionalitással szállítunk integrátor partnereink egyikének segítségével.

Referenciák:

Telekom székház,
Agora Park,
Hegyvidék bevásárlóközpont,
Raffeisen Polska,
SPAR (Ausztria)